top of page
_MD_9897.jpg
Η μαγεία του
Κριθαρότο

Το "Κριθαρότο" αποτελεί έναν από τα πιο λαχταριστά γκουρμέ πιάτα με βάση το κριθαράκι.

Η ονομασία του οφείλεται στην παρόμοια μέθοδο παρασκευής με το ριζότο. Μαγειρεύεται δηλαδή στο τηγάνι ή την κατσαρόλα, αλλά αντί για ρύζι χρησιμοποιείται το αγαπημένο σε όλους μας, κριθαράκι.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του, περιλαμβάνοντας κρέας, λαχανικά, θαλασσινά, μανιτάρια και πολλά άλλα.

 

Με την επιμέλεια της cheffe Ντίνας Νικολάου μπορείτε παρακάτω να ανακαλύψετε μία σειρά από ξεχωριστές συνταγές για Κριθαρότο!

bottom of page