top of page
Ανώνυμο σχέδιο (9).png
Το κριθαράκι
Αλλιώς

Το Κριθαράκι είναι ιδανικό για πιάτα, όπως το παραδοσιακό γιουβέτσι με βόειο κρέας και κόκκινη σάλτσα ή για μεσογειακές σαλάτες με κριθαράκι. Το Κριθαράκι είναι τέλειο όταν συνδυαστεί με σάλτσα ντομάτας, ή ως μέρος οποιουδήποτε φούρνου πιάτου. Είναι εξαιρετικό όταν προστίθεται σε χειμερινές σούπες, ως βάση για μια καλοκαιρινή σαλάτα, ή για να αντικαταστήσει το ρύζι σε ριζότους. Μαγειρεύεται επίσης στο ίδιο κατσαρολάκι με τη σάλτσα στην εστία, αλλά μπορεί επίσης να προστεθεί σε ένα φούρνο πιάτο με κοτόπουλο, μοσχαρίσιο ή αρνί.
Το Κριθαράκι με ντομάτα και φέτα είναι ένα νόστιμο και αγαπημένο "comfort food" στην Ελλάδα, ακόμα και ανάμεσα στους πιο δύσκολους τροφοδότες, που ετοιμάζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πώς ένα ελάχιστο αριθμό σταθερών συστατικών και μια απλή τεχνική μαγειρέματος μπορούν να προσδώσουν τέτοιες υπέροχες γεύσεις! Το Κριθαράκι σε σάλτσα ντομάτας είναι μια τέλεια συνταγή που μπορεί να απολαύσουν και οι vegans.

bottom of page